View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Dec 14, 2017 9:33 pm



Reply to topic  [ 1 post ] 
 loop back problrm 
Author Message
user

Joined: Mon Oct 16, 2017 11:51 pm
Posts: 113
Post loop back problrm
Hii...


I am a internet service provider .i am using Cisco 16 port switch for my network which is directly connected with mikrotik and 7 other networking zone..now a days i facing some problem ,those are - if i directly connect my laptop with this Cisco switch with Ethernet cable there is no internet but ping showing correctly . another thing i can use internet through WiFi in mobile only not in laptop.Internet too slow
I checked my Cisco switch but there is no problem found. but i found one problem that is- if i unplug specific 1 distributor line from 6 others then there is no problem. if i plug that specific 1 problems start. after that i checked that network but i found nothing. checked - router, Ethernet cable, wiring.

now question is how can i solve this problem..?

Thanks..!

I didn't find the right solution from the Internet.

References:-https://www.cnet.com/forums/discussions/loop-back-problrm/

Animated Graphic


Mon Nov 06, 2017 11:39 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.